Egyéb 

Eldőlt Bencze Péter sorsa

Ma délelőtt eldőlt Bence Péter a bajai halászléfőző fesztivál sztárja sorsa, aki ma a Balatoni nyár című műsorban beszélt arról, hogy mi is történt valójában.

A riporter elmondta, hogy vírusos betegség támadta meg, amire gyógyszereket szedett, ám a betegsége miatt mégsem szerette volna a munkát hanyagolni, így elment a fesztiválra. Ahol a helyiek annyira kínálgatták a hazai pálinkával, hogy már csak illemből is elfogadott egyet.

 

-A gyógyszerekre megittam egy pálinkát, majd elkezdett elsötétedni a kép. -fogalmazott a riporter

Természetesen azt is elárulta, hogy jelenleg milyen döntés született ügyében.

 – A vezetőség úgy döntött, hogy egyelőre három hónapig nem fogok a híradóban szerepelni.

Gerlóczy Márton az alábbi véleményt fogalmazta meg a témával kapcsolatban .

Meg kell védeni Bencze Pétert, és ki kell mondani, a tudósítót kritizáló dilettáns csőcselék a jóképű riporter vesztét akarja. Ez felháborító!!! Az vesse rá az első követ, aki erről az eseményről ennél összeszedettebben – akár csak megközelítőleg is – ,tudósítani képes. Én például nem mernék, nem pusztán azért, mert a Közmédia engem erre nem kérne fel, hanem, mert többször jártam már a bajai halfőző versenyen és pontosan tudom, hogy ezen a rendezvényen az ember – alkattól függően – 5-10 perc alatt úgy berúg, mint az albán szamár, nézzék csak meg szegény Pétert, nem kell ahhoz állatorvosi egyetemet végezni, hogy az ember lássa, éppen úgy néz ki, éppen úgy pöszít, éppen olyan kancsal, és éppen olyan szédült a járása, mint annak az elszabadult albán szamárnak, aki kiitta a cefrét a gazdája hátsó kertjében.

Author

Related posts

Leave a Comment