Közélet 

Megszűnik a Magyar Nemzet, elhallgat a Lánchíd Rádió

Még le sem ülepedett a 2018-as országgyűlési választás által kevert porfelhő, az ellenzékinek mondható médiumok száma jelentősen lecsökkent. Megszűnik a Magyar Nemzet, elhallgat a Lánchíd Rádió, leépítés jön a Hír TV-nél, a Heti Válasz pedig kereshet magának új kiadót -tudta meg az index.hu
 

A Magyar Nemzet finanszírozási problémái miatt, a tulajdonosok döntése alapján 2018. április 11-től a kiadó beszünteti médiatartalom-szolgáltatási tevékenységét, így megszűnik a Magyar Nemzet napilap és annak online verziója, az mno.hu. A 80 évvel ezelőtt alapított Magyar Nemzet napilap utolsó nyomtatott száma holnap, 2018. április 11-én jelenik meg. -közölte a kiadó a Nemzet Lap- és Könyvkiadó Kft.  Azonos indokkal fejezi be a sugárzást a Lánchíd Rádió, 2018. április 10. éjfélkor elhallgat a rádió adása.

Az index.hu-nak vannak további információi is a Simicskához köthető médiacégekről. A Hír Tv-ről azt írják, hogy racionalizálás várható, ami feltételezésük szerint leépítést is jelent.  A Heti Válasz viszont új befektetőre vár..

 

 

Related posts

One Thought to “Megszűnik a Magyar Nemzet, elhallgat a Lánchíd Rádió”

  1. Hello. Very interesting article but it’s hard to find
    1st-press.hu in search results. You are out of google’s top ten,
    so you can’t expect big traffic. You need high quality backlinks to rank in serps.
    And you can get them for free, just search in google:
    forbesden’s tools

Leave a Comment