Featured Video Play IconEgyéb 

Reklámfogás, vagy illuminált volt az M1 riportere?

A vírusvideók gyorsaságával terjed az interneten az a videó, amin az M1 riportere, kissé ittasnak tűnő állapotban jelentkezik a bajai halászlé főző fesztiválról, ami mára má nem csak a halászléről, de az M1 élő bejelentkezéséről és az ott elhangzó „népszopás”-tól is híres lett. 

Baján már kora este elkezdődött a hagyományos és világhírű halászlé főző fesztivál, konferálta fel Meszes Boglárka az élő bejelentkezést 20:30 kor- az  M1 stúdiójából, majd kapocsolták Baját, ahonnan kissé fáradtan jelentkezett Bencze Péter tudósító. Az I-re a pontot nem Péter kissé pityókásnak tűnő állapota tette fel, hanem a riportalany, aki azt gondolta, hogy a köztévében élő adásban nagy poén lesz a népszokás helyett népszopást mondani. Ezután a mondat után a riporter azonnal vissza vette a szót. Lehet, hogy csak melege volt., hiszen a reakció idő nem volt rossz, persze az is lehet, hogy rászóltak a fülére a stúdióból. Egy biztos, azonnal visszakapcsoltak a híradóra és hamar le is keverték a bajai bejelentkezést.

A HÍR24 értesülései szerint, holnap(hétfőn) dől el, hogy mi lesz a riporter sorsa. Az interneten megoszlanak  a vélemények, de a kommentelők zöme, jót nevetett az eseten.

 

 

Author

Related posts

Leave a Comment