Featured Video Play IconEgyéb 

Fának csapódott egy autó Ajka belvárosában

Fának csapódott egy autó, vasárnap hajnalban Ajka belvárosában, az Újélet utcában. A gépkocsit vezető fiatal férfi súlyosan megsérült. 

A baleset vasárnap hajnali 4 óra 40 perckor történt Ajkán az Újélet utcai platán soron. Értesüléseink szerint a személygépkocsi a kaszinó felől az Ifjúság utca irányába próbált áthaladni, az Újélet utcai platánsoron keresztül, ahol eddig ismeretlen okokból a behajtani tilos táblának, majd egy platánfának csapódott. Az ütközés következtében megpördült majd a szemközti platánfának csapódott és felborult.

Úgy tudjuk, hogy a fiatal férfit az Ajkai Rendőrkapitányság járőrei szabadították ki a roncsból. A helyszínen található nyomok alapján erősen vérzett és az elsődleges információk szerint súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, a mentők az ajkai kórházba szállították.

Információink szerint a fiatalember gerincsérüléseket szenvedett, úgy tudjuk, hogy átszállítják a győri kórházba.

-A fiatalt jelenleg is műtik, súlyos, életveszélyes koponyasérüléssel szállították intézményünkbe, mondta el a veol.hu megkeresésére vasárnap délelőtt Oláh Attila, a Győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház orvosigazgatója.

 

Author

Related posts

Leave a Comment