Rendőrségi hírek 

Elfogták a kertészt, aki 70 tő indiai vadkendert gondozott

A 26 éves gyanúsított a családi ház speciálisan kialakított és felszerelt helyiségeiben és udvarán 70 tő indiai vadkendert gondozott.    

 

A Mátészalkai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást R. Áron 26 éves törökbálinti lakos ellen. A férfi egy nyírmeggyesi lakóház speciálisan kialakított helyiségeiben, illetve az udvaron felállított sátorban kábítószernek minősülő, a botanikus szakértő előzetes véleménye szerint indiai vadkendert termesztett. A rendőrök a házkutatás alatt 70 tő indiai vadkendert, valamint 1365 gramm már leszedett és kiszárított THC hatóanyag tartalmú növényi származékot foglaltak le. R. Áront a rendőrök az általa kábítószer termesztésére kialakított és felszerelt lakóházban fogták el 2017. szeptember 4-én. Előállítását követően a rendőrök gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették. A rendőrség előterjesztést tett a gyanúsított előzetes letartóztatásának indítványozására.

A kertészetben még LCD TV is volt a növényeknek

 

Forrás: Police.hu

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More

 

Related posts

6 Thoughts to “Elfogták a kertészt, aki 70 tő indiai vadkendert gondozott”

  1. New to your blog. Stumbled upon it browsing the web. Keep up the great work. I am hoping you update it regularly.

  2. You completed quite a few nice points there. I did a litte research on the subject and found nearly all people will have the same opinion with your blog.

Leave a Comment