Featured Video Play IconRendőrségi hírek 

Rablás után szinte azonnal elfogták

Rablás után szinte azonnal elfogták a budaőrsi rendőrök azt a férfit aki szeptember 4-én a déli órákban gépkocsi rongálással elkövetett lopáson érték tetten az egyik budaőrsi áruház biztonsági őrei. Azonban amikor az áruház biztonsági szolgálatának munkatársai a férfit kérdőre akarták vonni, az lefújta őket paprika spay-vel, beült az autójába és a helyszínről elhajtott. #rablás #elfogták #rendőrség #elfogtákarablot

Több járőrautó kezdte követni, majd a járőrök Budafok egyik utcájában elfogták. A férfit a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, ahol kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették. A lakásán a nyomozók házkutatást tartottak, amelynek során fegyvereket vagy azok utánzatát és kábítószergyanús növényi származékot foglaltak le.
A nyomozó hatóság előterjesztést tett a férfi előzetes letartóztatásának indítványozására.

A 38 éves budapesti Sz. Tamás ellen rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán.

Related posts

One Thought to “Rablás után szinte azonnal elfogták”

  1. You are a very persuasive writer. I can see this in your article. You have a way of writing compelling information that sparks much interest.

Leave a Comment