Bódén fogták el a betörőt

Az Ajkai Rendőrkapitányság nyomozói elfogták azt a férfit, aki betört egy családi házba és az egyik helyi középiskola garázsát is megpróbálta felfeszíteni.

A rendelkezésre álló adatok alapján a 45 éves férfi 2017. augusztus 8. és 2017. augusztus 23. közötti időszakban egy ajkai családi házba ajtóbetörés módszerével behatolt és onnan egy gázpalackot gázmelegítővel együtt, különböző szerszámgépeket és egy fűkaszát tulajdonított el.

Az ajkai rendőrök adatgyűjtésének eredményeként 2017. augusztus 24-én Ajka-Bódén elfogták a cselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 45 éves B. H. Istvánt.

Az ajkai férfi továbbá megalapozottan gyanúsítható a 2017. augusztus 8. és 2017. augusztus 10. közötti időben elkövetett középiskola garázsának felfeszítésével is, ahonnan megkísérelt eltulajdonítani egy damilos fűkaszát.

A férfit a járőrök előállították az Ajkai Rendőrkapitányságra, ahol lopás bűntett és lopás kísérlet bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd kezdeményezték előzetes letartóztatását, melyet az illetékes bíróság 2017. augusztus 25-én elrendelt.

betörő

cipőnyom

ajto

Author

Related posts

Leave a Comment