Munkáink Sport 

Utolsó simítások Füreden a vizes Vb helyszínén

Most már talán bátran állíthatjuk, hogy Füred sokat nyert azzal, hogy a város is helyszínt ad a vizes vb-nek.

Böröcz István, a Balatonfüredi Turisztikai Egyesület elnöke szerint a város nagyon nagy előnyre tett szert, hiszen a VB-nek köszönhetően világszerte megismerhetik Balatonfüred nevét, nem beszélve arról, hogy – az itt megteremtődött beruházások nagy része maradandó, hiszen 2020-ban is úszó Európa Bajnokság lesz, aminek szintén helyszíne lesz Balatonfüred, de addig ezeket mi nagyon jól fogjuk tudni használni- mondta Böröcz István.

Rádóczy Andrea, a Hotel Silver igazgatója. portálunknak elmondta, hogy a Nemzetközi Úszószövetség szállodájuk teljes kapacitásának, 70%-át lefoglalta, amelyből nemrég körülbelül 24% -ot visszamondtak. (A visszamondás információink szerint teljesen szerződés szerint történt. ) – Mára egyébként a teljes kapacitásunkat megtöltötték, tehát nem csak azt amit visszamondtak, hanem azon felül is, ez rendkívüli  megnyugvást jelent nekünk- osztotta meg lapunkkal az információt Rádóczy Andrea tulajdonos

Az igazgatónő azt is megosztotta portálunkkal, hogy szállodájuk már a  FINA-val történt időpont egyeztetések után értesítette a törzsvendégeiket, hogy körülbelül mikorra kellene a nyári szabadságokat időzíteni ahhoz, hogy azt náluk a megszokott, barátságos környezetben tudják eltölteni. Ennek ellenére maradt még augusztusra szabad kapacitásuk, de azt remélik, hogy a csúcsszezonban ezt is sikerül még értékesíteni.

 

A város polgármestere stábunknak azt nyilatkozta, hogy szerinte szombat reggelre mindennel végeznek, és nyugodtan várhatják a nyitányt.

 

Author

Related posts

Leave a Comment