Rendőrségi hírek 

Mentőtisztet bántalmazott

Balesetet okozott, majd megütötte az őt vizsgáló mentőst egy férfi Mohácson.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2018. május 6-án 18 óra 40 perckor arról érkezett bejelentés, hogy Mohácson, a Felső Dunasor utcában több személygépkocsi ütközött. Egy férfi személygépkocsijával megelőzött egy autót, azonban járművével megcsúszott, és előbb egy vele azonos irányba haladó másik gépkocsival, majd egy út szélén parkoló autóval is összeütközött, végül egy ház kapuját kidöntve állt meg.

A tűzoltók kiemelték az autójából a könnyebben megsérült férfit, azonban mindvégig zavartan viselkedett, és a mentés során őt vizsgáló egyik mentőtisztet is megütötte, aki ennek következtében könnyű sérülést szenvedett. A rendőrök a férfi gépkocsijának átvizsgálása során egy gázriasztó fegyvert foglaltak le.

Ellene – őrizetbe vétele mellett – közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettének gyanúja miatt nyomoznak a Mohácsi Rendőrkapitányságon, és előterjesztést tesznek a férfi előzetes letartóztatásának indítványozására. Mivel a nála alkalmazott kábítószergyorsteszt pozitív eredményt mutatott, a rendőrség járművezetés bódult állapotban vétségének, valamint lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntettének gyanúját is vizsgálja.

Author

Related posts

Leave a Comment