Idegenbeli sikerrel folytatta az FC Ajka!Egyéb 

Idegenbeli sikerrel folytatta az FC Ajka!

Kétgólos előnyből, végül 2-1-es győzelmet aratott az FC Ajka a Tatabánya vendégeként az NB II-es bajnokságban. A bakonyi alakulat remekül kezdte a találkozót, és a 14. percben már 2-0-ra is vezetett. Előbb a 7. percben Szarka László villant meg, aki Borsos Vilmos lefejelt labdájára csapott le, és higgadtan emelt Lóth Ádám kapus felett. Majd a 14. percben Zsolnai Róbert beadásából Kovács Nikolasz pontos fejessel növelte az ajkaiak előnyét.

A Tatabánya a 24. percben szépített egy ajkai hiba után, Kopácsi Patrik eladott labdáját követően, de az egyenlítés nem sikerült. A második félidőben is adódtak helyzetek mindkét oldalon, a Tatabánya részéről Vass Ádám és Kocsis Gergő is közel járt a gólhoz, előbbi ziccerben lőtt mellé, utóbbi fejese pedig a felső lécen csattant. Az FC Ajka azonban megőrizte előnyét, és fontos három pontot szerzett idegenben.

A mérkőzésen Szarka László (30′) és Csemer György (37′) is sárga lapot kapott az ajkaiaktól, Csemer pedig sérülés miatt a 38. percben le is kellett, hogy jöjjön a pályáról, helyére Horváth Péter állt be.

Related posts

Leave a Comment

Enable Notifications OK No thanks