Katasztrófavédelem 

Új tagokkal bővült a veszprémmegyei beavatkozó állomány

2018. július 13-án tettek esküt a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság és az alá rendelt szervezetek vezetői előtt azok a hallgatók, akik az egységes belügyi moduláris rendszer keretein belül kezdték meg tanulmányaikat és tettek sikeres záróvizsgát.

A heti koordinációs értekezlet előtt megtartott ünnepélyes parancsátadón a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tantermében négy tűzoltó kapta meg kinevezését, akik három katasztrófavédelmi kirendeltség három hivatásos tűzoltó-parancsnokságán (Badacsonytomajon, Balatonfűzfőn és Pápán) teljesítenek szolgálatot.

A kinevezési parancsokat Dányi Béla tűzoltó dandártábornok, a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója adta át részükre, aki köszöntőjében kiemelte, hogy az alapfokú tűzoltói ismereteket elsajátították, az elkövetkező időszak legfőbb feladata, hogy az így megszerzett elméleti tudást hatékonyan átültessék a gyakorlatba is.

Végezetül gratulált az elért eredményekhez, majd szép szakmai sikereket kívánt Oravecz Bálintnak, Stumpf Márknak, Szepeshegyi István Andrásnak, valamint Nagy Bencének szolgálatteljesítésükhöz, hivatásukhoz.

Author

Related posts

Leave a Comment