Featured Video Play IconMunkáink 

Rekordot döntöttek a tolvajok, de rabok lettek

Nyolc betörés két és fél óra alatt. Az elkövetők lehetnének rekorderek is, de rabok lettek: Veszprém megyében fogtak el egy cseh sorozatbetörő párost. Nagyban űzték az ipart.

Három megye, Vas, Veszprém és Győr-Moson-Sopron rendőreinek közös eredménye volt, hogy alig több mint egyhónapos ténykedés után sikerült a cseh betörőpárost elfogni. Miután több megyében is hasonló módszerrel dolgoztak, a rendőrök viszonylag gyorsan a nyomukra bukkantak.

Először a két férfi szálláshelyét derítették fel, innen indulva tudták őket később elfogni. A nyomozás közben kiderült, hogy a módszerük mindenhol ugyanaz volt, viszonylag kis területen sok házba törtek be.

Sopronban négy, Szombathelyen nyolc, Veszprémben 8, Pápán három lakásba mentek be a betörők és vittek aranyékszert, pénzt, illetve ami értékeset csak találtak.

A két férfit egy hete Pápán sikerült elfogni. Őket előállították és azóta már előzetes letartóztatásban várják az eljárás végét. Egyikükről egyébként már a nyomozás közben kiderült, hogy Csehországban hasonló bűncselekmények miatt korábban elítélték, valószínű, hogy emiatt próbálkozott Magyarországon.

atv.hu

Related posts

4 Thoughts to “Rekordot döntöttek a tolvajok, de rabok lettek”

  1. Side Effects For Cephalexin Fedex Shipping Isotretinoin Tablets Low Price Generic Levitra Shipped From Usa where to buy cialis online safely Clobetasol Temovate Best Website

  2. When visiting blogs, i usually discover a very good content like yours

  3. This post is invaluable. Where can I find out more?

  4. Awesome issues here. I am very happy to see your post. Thanks a lot and I’m
    taking a look ahead to contact you. Will you please drop me
    a mail? fotbollströjor barn

Leave a Comment