Sikeresen Szerepeltek a Sun-Dome SE Karatékái az IJKA Országos BajnokságonKiemelt Sport 

Sikeresen Szerepeltek a Sun-Dome SE Karatékái az IJKA Országos Bajnokságon

Az ajkai Sun-Dome SE karatékái kiváló formát mutattak az október végi SKDUN Világbajnokság és a WKF Diákolimpia előtt, amelyet az IJKA Országos Bajnokságon elért eredményeik is alátámasztanak. Az október 14-én tartott versenyen mintegy 700 nevezés érkezett több mint 30 klub részvételével. Az ajkai csapat 10 versenyzővel képviselte Ajka városát, és több szép eredményt ért el.

Kiemelkedő eredmények születtek, amelyeket Takács Miklós vezetőedző osztott meg a Sportvárossal. A versenyzők közül többen aranyérmesként állhattak a dobogó tetejére, mások pedig ezüst- és bronzérmekkel gazdagodtak, bizonyítva ezzel a Sun-Dome SE felkészültségét és elhivatottságát.

Aranyérmesek

A csapat legeredményesebb versenyzői közé tartozik Keller Bence, aki a 10-11 éves korcsoportban, kumite (-30 kg) kategóriában szerzett aranyérmet. Szilvási Levente szintén a 10-11 évesek mezőnyében diadalmaskodott, de a kumite (+40 kg) kategóriában. A 16-17 évesek között Somogyi Bence (-76 kg) és Szlotta Blanka (-59 kg) is magabiztos győzelmet aratott saját kategóriájában.

Ezüstérmesek

Rózsavölgyi Patrik a 18-20 évesek mezőnyében, kumite (-60 kg) kategóriában bizonyított, és másodikként végzett. Németh Balázs a felnőttek mezőnyében (-84 kg) szintén ezüstéremmel tért haza, ami jól tükrözi a 20 év felettiek között nyújtott teljesítményét.

Bronzérmesek

A fiatalok közül Augusztin Ádám a 8-9 évesek kumite (-30 kg) kategóriájában állhatott a dobogó harmadik fokára. Gubicza Tamara a 12-13 évesek között, kumite (+54 kg) kategóriában bizonyított, szintén bronzéremmel zárva a versenyt. A Horváth testvérek, Márton és Árpád is bronzérmesek lettek: Márton a 14-15 évesek között kumite (-63 kg), míg Árpád a 40 év felettiek kategóriájában, kumite openben érte el a dobogós helyezést.

További Felkészülés a Nagy Versenyekre

A Sun-Dome SE versenyzői számára a mostani eredmények remek motivációt jelentenek az október végén esedékes SKDUN Világbajnokság és a WKF Diákolimpia előtt. Takács Miklós vezetőedző elmondta, hogy a sportolók intenzíven készülnek a nemzetközi megmérettetésekre, és reméli, hogy a mostani sikerek lendületet adnak a további versenyekhez is.

Gratulálunk az elért eredményekhez, és sok sikert kívánunk a közelgő megmérettetésekhez!

Fotó: egyesület

Kapcsolódó bejegyzések

Leave a Comment

Enable Notifications OK No thanks