Felmérés a Helyi Humán Fejlesztések Programhoz – Vegyen Részt Ön is!Jó tudni 

Felmérés a Helyi Humán Fejlesztések Programhoz – Vegyen Részt Ön is!

A Helyi humán fejlesztések (TOP_Plusz-3.1.3-23) pályázat keretében Ajka városában számos közösségi, egészségügyi és szociális programot szerveznek. Ezek a programok célja, hogy javítsák a helyi lakosság életminőségét és közösségi életét. Az alábbi kérdőív segítségével szeretnék felmérni az Ön igényeit és érdeklődését a különböző programok iránt.

Miért fontos az Ön véleménye?

Az Ön visszajelzései alapján tudják a programokat úgy alakítani, hogy azok a lehető legjobban megfeleljenek a helyi közösség igényeinek. Az alábbiakban néhány példa a tervezett programokra:

  1. Digitális kompetenciafejlesztés: Ingyenes képzések, ahol a résztvevők megtanulhatják a különböző infokommunikációs eszközök (laptop, tablet, okostelefon, stb.) használatát, valamint megismerhetik az ingyenes online szolgáltatásokat.
  2. Ajkai Századok kiadvány: Helytörténeti kutatók munkái, amelyek a város múltját mutatják be. A kiadvány megvásárlásának lehetősége is felmerül.
  3. LibLing Olvasókör: Havonta összegyűlő olvasókör, ahol a tagok megbeszélik legújabb olvasmányaikat és aktuális irodalmi témákat. Évente két alkalommal kiállításokra és múzeumokba látogatnak.
  4. Könyvbemutatók és író-olvasó találkozók: A kortárs irodalom megismerése céljából a Városi Könyvtár rendszeresen szervez ilyen eseményeket.
  5. Kézműves programok: Ingyenes kézműves foglalkozások felnőtteknek a könyvtár szervezésében.
  6. Sportpoharazás: Idősek számára kitalált program, amely a szellemi hanyatlás megelőzésére és a koncentráció serkentésére szolgál.
  7. Egészségfejlesztési programok: Szűrővizsgálatok, egészségfejlesztési előadások és rendezvények.
  8. Elsősegélynyújtási tanfolyamok: Fontos készségek elsajátítása érdekében.
  9. Közösségi tájékoztatás: Új közösségi felületeken (honlap, mobil applikáció) keresztül történő tájékoztatás a városi programokról és eseményekről.
  10. Iskolai előrehaladást segítő programok: Délutáni, tanórán kívüli programok biztosítása.
  11. Önkéntesség: Lehetőség önkéntesként részt venni fiataloknak szervezett programok lebonyolításában.

Hogyan vehet részt?

Kérjük, hogy az alábbi kérdőív kitöltésével segítse munkát, hogy minél jobban igazodhassanak az Ön igényeihez és érdeklődési köréhez. Az űrlap kitöltése mindössze néhány percet vesz igénybe, de az Ön válaszai nagyban hozzájárulnak a programok sikeréhez.

Kérdőív kitöltése

 

Köszönjük, hogy időt szán a kérdőív kitöltésére és hozzájárul a közösség fejlesztéséhez!

Related posts

Leave a Comment

Enable Notifications OK No thanks