Ajka: Újabb sikert aratott a Rája csapat az Úszósuli versenysorozat III. fordulójánKiemelt Sport 

Ajka: Újabb sikert aratott a Rája csapat az Úszósuli versenysorozat III. fordulóján

Veszprémben, Október 5-én rendezték meg a VUK által szervezett Úszósuli versenysorozat III. fordulóját, ahol a korán kelő és kislétszámú, ám annál lelkesebb Rája csapat ismét kimagasló eredményeket ért el, és uralta a dobogó legfelső fokát.

A versenyen Csite Málna négy számban is diadalmaskodott: 50 méter gyorson, mellen, háton és pillangón egyaránt aranyérmet szerzett. Vér Dóra hasonló teljesítménnyel, 50 méter gyorson, mellen, háton és pillangón is az első helyet szerezte meg. Józsa Dániel szintén aranyérmes lett 50 méter gyorson, háton és pillangón. Holczer Kolos 50 méter mellen és háton ezüstérmet, míg 50 méter gyorson negyedik helyezést ért el.

Farkas András, a Rája úszóklub egyik edzője, elmondta, hogy bár a verseny kicsi és amatőr versenyzők részvételével zajlott, a Rája csapat sikeresen teljesítette a kihívást. A profik nyáron részt vettek az Országos Bajnokságon, és most ők az alapozás időszakában vannak.

A csapat teljesítménye ismét bebizonyította, hogy a kemény munka és az elszántság meghozza gyümölcsét, és a Rája csapat továbbra is meghatározó szereplője az úszósportnak.

A képen balról jobbra: Csite Málna, Holczer Kolos, Tita edző, Vér Dóra, Józsa Dániel.

Related posts

Leave a Comment

Enable Notifications OK No thanks