Politika 

A FIDESZ szerint Brüsszel és a Soros-hálózat továbbra is ránk kényszerítené a migránsokat

Brüsszel és a Soros-hálózat továbbra is Magyarországra akarja kényszeríteni a migránsokat – mondta a KDNP-s Hollik István csütörtökön a közmédiának.

A kereszténydemokrata politikus a kormánypártok nevében reagált az Európai Parlament belügyi, állampolgári jogi és igazságügyi bizottságában (LIBE) készülő magyar különjelentés Brüsszelben ismertetett tervezetére.
Hollik István szerint a bemutatott „Soros-jelentés” újabb erős nyomásgyakorlás Magyarországra. A hazugságokkal, tárgyi tévedésekkel teli jelentést az a Judith Sargentini zöldpárti képviselő készítette, aki Soros György legszorosabb szövetségese Brüsszelben – fogalmazott.
Egyértelműen az a céljuk – mondta -, hogy megpróbálják a migránsokat, a bevándorlást Magyarországra kényszeríteni, és meg akarják törni Magyarországot, a magyar kormányt, hogy az elfogadja a kötelező betelepítési kvótát.
De ez nem fog megtörténni, mert a magyar emberek április 8-án egyértelmű döntést hoztak: nem szeretnének bevándorlókat, és nem akarnak bevándorlóországban élni – jelentette ki a KDNP-s politikus.
„Mi eszerint fogunk eljárni, és mindent meg fogunk tenni, Brüsszelben is, hogy megvédjük Magyarországot és a magyar embereket a bevándorlástól” – hangsúlyozta Hollik István.

MTI

Author

Related posts

Leave a Comment