Közélet 

Megszűnik a Magyar Nemzet, elhallgat a Lánchíd Rádió

Még le sem ülepedett a 2018-as országgyűlési választás által kevert porfelhő, az ellenzékinek mondható médiumok száma jelentősen lecsökkent. Megszűnik a Magyar Nemzet, elhallgat a Lánchíd Rádió, leépítés jön a Hír TV-nél, a Heti Válasz pedig kereshet magának új kiadót -tudta meg az index.hu




 

A Magyar Nemzet finanszírozási problémái miatt, a tulajdonosok döntése alapján 2018. április 11-től a kiadó beszünteti médiatartalom-szolgáltatási tevékenységét, így megszűnik a Magyar Nemzet napilap és annak online verziója, az mno.hu. A 80 évvel ezelőtt alapított Magyar Nemzet napilap utolsó nyomtatott száma holnap, 2018. április 11-én jelenik meg. -közölte a kiadó a Nemzet Lap- és Könyvkiadó Kft.  Azonos indokkal fejezi be a sugárzást a Lánchíd Rádió, 2018. április 10. éjfélkor elhallgat a rádió adása.

Az index.hu-nak vannak további információi is a Simicskához köthető médiacégekről. A Hír Tv-ről azt írják, hogy racionalizálás várható, ami feltételezésük szerint leépítést is jelent.  A Heti Válasz viszont új befektetőre vár..

 

 

Author

Related posts

Leave a Comment