Az MSZP kitart az euró bevezetése mellett!

A Jobbik az Európai bérunióval az MSZP az euró bevezetésével kampányol. Ez utóbbira Gyurcsány Ferenc ajkai lakóssági fórumán is felmerült egy kérdés kapcsán. amire a volt miniszterelnök azt a választ adta, hogy Magyarországot örömmel fogadnák a jelentkezők között, azonban van egy nagyon komoly probléma, mégpedig az, hogy a FIDESZ beleírta Magyarország alaptörvényébe, hogy az ország fizetőeszköze forint. Így nagyon meg kellene verni a jelenleg regnáló pártot ahhoz, hogy ezt módosítani lehessen.

Lássuk mi áll az MSZP közleményében :

Egyértelműen politikai döntést hozott a Nemzeti Választási Bizottság, amikor elutasította a Polgári Világ Párt euró-csatlakozással kapcsolatos népszavazási kezdeményezését. Attól a narancsos testülettől, amely megtűri a kopaszok erőszakos akcióit és tűri, hogy a kormány alkotmányellenes módon megtagadja a kivándorolt magyaroktól az egyenlő választójog gyakorlását, nem is vártunk mást.

Az MSZP eddig is és a jövőben is egyértelműen kiáll az euró bevezetésének szükségessége mellett, az ujhelyi.eu oldalon ez ügyben indított online petíciót máris több ezren írták alá. Minden európai demokratát arra kérünk, hogy csatlakozzon az euró bevezetésének ügyéhez, a Fideszt pedig felszólítjuk, hogy változtasson eddigi politikáján és a putyini árnyékvilág helyett válassza a Magyarország számára biztonságot és fejlődést garantáló európai közösséget!

Author

Related posts

Leave a Comment